PKK destekçisi imzacılar

Türk Tabipler Birliği (TTB) yönetim kurulu üyelerinin tamamı, 11 kişi gözaltına alındı. Sebep, Afrin Harekâtı'na karşı bildiri yayınlamaları. PKK'yı tepeleme harekâtı başlayınca, birileri...

Türk Tabipler Birliği (TTB) yönetim kurulu üyelerinin tamamı, 11 kişi gözaltına alındı. Sebep, Afrin Harekâtı'na karşı bildiri yayınlamaları.

PKK'yı tepeleme harekâtı başlayınca, birileri hemen bildiri hazırlarlar, imza toplarlar. Çoklukla aynı isimlerdir. Adına mutlaka "barış bildirisi" derler, lafı dolandırırlar. Daha önce 1128 akademisyen ise lafı dolandırmadan PKK'nın hendeklerini savunmuştu.

Bu imzacıların takibatında yanlışlıklar dikkatinizi çekiyor mu?  1128 imzacıdan bir kısmı soruşturmaya uğramış, bir kısmı işten atılmış, asıl imzanın toplandığı yerlerdekiler ise, çok rahatlar.

"Adalet" tartışması burada başlıyor. Bu hendek savunucusu imzacıların içinden, belki "Bilmeden imzaladım. İşin vahametini fark etmedim." diyenler çıkmıştır. Onlara sözümüz yoktur ama PKK bildirisinin arkasında duranlar için sözümüz vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 177 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar