İstihbarat ağı güçlü olan kazanır!

Geçmişte şöyle bir ifade kullanmıştım: CIA'sız ABD tarihi yazılamaz. ABD'nin dış istihbarat ağı her ülkenin içindedir. Darbelerine destek vermediği hemen hiçbir ülke yoktur. Ortadoğu'da kazanan hep ABD olmuştur.

Geçmişte şöyle bir ifade kullanmıştım: CIA'sız ABD tarihi yazılamaz. ABD'nin dış istihbarat ağı her ülkenin içindedir. Darbelerine destek vermediği hemen hiçbir ülke yoktur. Ortadoğu'da kazanan hep ABD olmuştur. ABD kazanmasa Siyonistler nasıl at koşturabilir? Adını bile anmadan sadece "adüv" (düşman) diye bahsedilen İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'le, hâliyle Suudî Hanedanı'yla nasıl sarmaş dolaş olabilir?!

  Bizim Saray içinde yeni teşekkül ettirilen karşı propaganda birliği, iç taarruzlara karşı savunma ve karşı atak stratejileri geliştirmek ve uygulamak için kurulmuş olsa dışarıda da faaliyet göstermeyeceği söylenemez. Global dünyada artık iç muhalefet dış muhalefet kalmadı.

Ne zaman "propaganda" dense aklıma hemen Haşhaşîler gelir. Haşhaşîleri incelemeyenler hiç böyle "örgüt" kurmaya kakmasınlar. (Biz inceledik "Alamut'un Büyüsü Haşhaşîler-Sır ve Ölüm"ü yazık.)

Biliyorsunuz, R. T. Erdoğan, darbeye kalkışan Cemaat için "Haşhaşîler" demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar