Hak yerini bulsun!

Zan ile hüküm verilemez (Hadis-i şerif). Şu sıra zan ile öyle hükümler veriliyor ki... 100 binden fazla insan "zan"la işinden edildi. Evlâd u iyâliyle aç bırakıldı. "Devlet"e bu yakışır mı?Çok...

Zan ile hüküm verilemez (Hadis-i şerif). Şu sıra zan ile öyle hükümler veriliyor ki... 100 binden fazla insan "zan"la işinden edildi. Evlâd u iyâliyle aç bırakıldı. "Devlet"e bu yakışır mı?

Çok çok sevdikleri saltanatçılar "suçlu" gördüklerini, muhalif gördüklerini idam etmişlerdir, gözüne mil çekmişlerdir ama ailelerini doyurmuşlardır.

 Biz muhalif ve muvafık değiliz. Tenkitlerimize bakarak bizi muhalif ilan edebilirler. Ama biraz düşünürlerse "hak arayıcısı" olduğumuzu da teslim ederler.

Tehlikeyi daha atlatabilmiş değiliz. Yedi düvel üzerimize geliyor. Güneyimizde "savaş"ın içindeyiz. Ayrıştırmamalıyız, birlik olmalıyız.

Cemaatlere bel bağlayanların her zaman hüsrana uğrayacağını yazageldik. Bir "Cemaat" hükûmet edenleri de, halkı da yanılttı. İçten pazarlıklı olduklarını kim bilecekti? Devleti yönetenler kendilerine sunulan raporlara inanmak istemediler. "Müslümanlar"ın üzerine geliniyor, mantığını yürüttüler. Diğer taraftan "Cemaat"i "maşa" olarak kullandılar. Onların eliyle temizliğe giriştiler. Çok insanı üç yıl, beş yıl, altı yıl yatırdılar. Sonra "Cemaat"le bozuşunca "İddialar düzmeceymiş!" dediler. Hâlbuki, "Yapmayın etmeyin!" diye çok yazdık/yazdılar. Şimdi hükûmet edenlerin "muhalif temizlikçisi" "Cemaatçiler" hesap veriyor. "Mağdurlar" şu an suskunlar ama ileride "hükûmet edenler"den de "iş birlikçilik" hesabı sorulması için mahkeme kapılarını aşındıracaklarından şüpheniz olmasın.

Hükûmet edenler! "Cemaat"i el üstünde tutan sizdiniz, halk nasıl kanmasın! Bunların içinde, kaç kişiyi "örgütçü" görebilirsiniz? Bir teklifim olmuştu: "Zan"la hapse atılanlar bırakılsınlar. İşinden edilenler işlerine dönsünler. Sonra kovuşturulsunlar "örgüt" bağlantıları varsa gereği yapılsın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 177 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar