'Daha fazla demokrasi!'

Tam yerinde... Ziya Paşa'nın beytini hatırlayayım: "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde".Recep Tayyip Erdoğan'ın dilinde şimdi "daha fazla demokrasi" var. Geçen...

Tam yerinde... Ziya Paşa'nın beytini hatırlayayım: "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde".

Recep Tayyip Erdoğan'ın dilinde şimdi "daha fazla demokrasi" var. Geçen grup toplantısında da söyledi bu sözleri, sonraki toplantılarda da, Twitter hesabında da okuduk:

"Yeni dönem, daha fazla demokrasi, daha güçlü hukuk devleti dönemi olacaktır. Yeni dönem, daha fazla refah ve özgürlük dönemi olacaktır. Yeni dönem, yürütmenin daha etkin, yasamanın daha itibarlı, yargının daha bağımsız olduğu bir dönem olacaktır."

Bu tivit 24 Nisan tarihli. Üç gün önce 21 Nisan'da attığı tivit, yukarıda verdiğim tivitin habercisi:

"Seçimin ardından devreye girecek yeni yönetim sistemimizle, önümüzdeki sorunları çok daha hızlı ve kararlı bir şekilde çözme imkânına kavuşacağımızdan şüpheniz olmasın."

Şu anki yönetiminden kendisi de şikâyetçi demek ki. Şimdi halledilemeyen sonra nasıl halledilecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 177 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar