'Andımız' ve benliğimiz

Dün, partilerin grup toplantılarında parti başkanları konuştular... "Andımız" yine ön plandaydı.Mesele "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım..." demenin çok ötesinde... Benliğimize uzanan ellerin...

Dün, partilerin grup toplantılarında parti başkanları konuştular... "Andımız" yine ön plandaydı.

Mesele "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım..." demenin çok ötesinde... Benliğimize uzanan ellerin içimizi karıştırıp karıştıramayacağı noktasındayız. Direnmezsek, "benlik" tartışmaya açılacak. Açılacak dedim ama ne yazık ki eşik aşılmıştır.

"Benliğimiz" için bütün benliğimizle direnmezsek ve yenilirsek, bilin ki "Türk" kırılacaktır. Kalanlara Kazakistan'ın boş geniş bozkırları gösterilecektir. "Türk"ü silmek isteyen bir elin diliyle söyleyeyim: Bunu böyle bilin!

Balkan Savaşları ile "benlik" arasında çok sıkı bir bağ vardır.

Balkan Savaşı ne zaman başlamıştı? Ve neden Balkan Savaşları? Bu sorular hiç aklınıza geldi mi?

Balkan Savaşları iki kademedir. Birinci kademede Edirne'yi de kaybettik. İkinci kademede Enver Paşa'nın gayretiyle Osmanlı'nın eski başşehrini aldık ama daha ileriye gidemedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar