RTÜK’ten O Programa Skandal Karar!

Geçtiğimiz sezon her kanalda görülen evlilik programlarının son örneği geçen hafta Planet Pembe (Sony Channel) isimli kanalda yayımlandı.RTÜK, “Hande Ataizi ile” isimli o evlilik programına başlar başlamaz 5...

Geçtiğimiz sezon her kanalda görülen evlilik programlarının son örneği geçen hafta Planet Pembe (Sony Channel) isimli kanalda yayımlandı.

RTÜK, “Hande Ataizi ile” isimli o evlilik programına başlar başlamaz 5 kez yayın durdurma ve en üst sınır olan yüzde 5 oranında para cezası verdi.

RTÜK verdiği cezaya halkın zekasıyla dalga geçer gibi bir gerekçe sundu.

İzah edeyim…

RTÜK üst kurulu oturmuş adı geçen programı incelemiş ve şöyle bir sonuca varmış…

“Damat ve gelin adaylarının birbirleriyle yakınlaşmaları, aynı ortamdaki birden çok damat adayının aynı kadınla ilgilenmeleri veya bir kadının aynı anda birden çok erkeğe ilgi göstermesi ve aralarındaki kavgaların da ekrana taşınması özellikle gençler üzerinde olumsuz rol model oluşturmakta ve yapılan yayınlar aile kurumunu zedelemektedir”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Metcezir 20 Nisan 2024 | 55 Okunma Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 121 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 70 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 80 Okunma Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 49 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar