Tam curcuna: Davutoğlu attı, Kılıçdaroğlu ve Akşener geri alacak!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun bugünkü (22.02.2022)’’ Tam curcuna: Davutoğlu attı, Kılıçdaroğlu ve Akşener geri alacak! ‘’ başlıklı yazısı.

Hayır çarpıtmıyorum..

Öğretim üyeliğinden ihraç kararında Ahmet Davutoğlu’nun imzası olmasa da..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı KHK ile ihraç edilmiş olsalar da..

O tarihte Ahmet Davutoğlu başbakan..

Ve sözleri şöyle:

“Bu bildiriye yansıyan provokatif dil, fikir özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez.”

Devam ediyor, dönemin başbakanı Davutoğlu: “Sayısız cinayet işleyen, kan döken terör örgütü için tek bir cümle kurmayan, korsan örgüt bildirilerine imza atan, devletin bölge halklarına katliam uyguladığından söz eden bir bildiri, hiçbir meşru, hukuki, insani mülahaza içermemektedir.”

Devam ediyor, şimdi CHP’ye koltuk değneği olan Davutoğlu:

“Dün gece 5 aylık bir bebeği katleden bu terör örgütünün eylemlerini benimsiyor musunuz? Benimsemiyorsanız yeni bir bildiriyle bunu açıklamanız lazım. Aydın olmak, demokrasiyi savunmak önce demokratik yöntemleri savunmakla olur.”

Bu sözler ne için sarfedilmiş?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.251 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.107 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.460 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.522 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar