Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız!

 Daha iki gün önce. CHP’nin yayınladığı tasarruf genelgesini konu edinmiş ve “CHP’li belediye başkanlarına yapılan uyarılar, zaten kanunda yer alan hükümler” hatırlatması...

 

Daha iki gün önce. CHP’nin yayınladığı tasarruf genelgesini konu edinmiş ve “CHP’li belediye başkanlarına yapılan uyarılar, zaten kanunda yer alan hükümler” hatırlatması yapmıştık.

CHP’nin tasarruf konusunda yayınladığı genelgenin göz boyama olduğunu belirtip, samimiyetsizliklerini yüzlerini vurmuştuk.

CHP’nin tasarruf genelgesinden amacın, “CHP’li belediyeler tasarrufa dikkat ediyor. Ama AK Partililer har vurup, harman savuruyor” algısı oluşturmak olduğunu aktarmıştım..

Kanundaki kurallara, zaten AK Partili de CHP’li yöneticilerin de uymak zorunda olduğunu..

“Belediyenin aracının, özel işlerde kullanılmaması” kuralının, CHP’si, AK Partilisi ayrımı olmaksızın, tüm siyasi partilerin yönetimindeki belediyeler için geçerli olduğunu, bunun tercihe dayalı bir icraat da olmadığını anlatmıştım..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıbrıs’ı kurtardık, birlik olursak Gazze’yi de kurtarabiliriz! 27 Temmuz 2024 | 10 Okunma Katilsin Amerika, soykırımcısın Amerika, iğrençsin Amerika! 26 Temmuz 2024 | 362 Okunma Dolar yerinde sayıyor, Kemalistlerdeki yaygara aynı: Batıyoruz! 25 Temmuz 2024 | 1.303 Okunma CHP’ye kefil olmuştunuz, helallik istemiştiler hani! 24 Temmuz 2024 | 1.271 Okunma Tuğrul Türkeş, kurt kim, kuzu kim, Yaralı Ömer kim? 23 Temmuz 2024 | 2.587 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar