CHP’li monşer; unutmadık seni, unutmayacağız!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (04.02.2022)'' CHP’li monşer; unutmadık seni, unutmayacağız!'' başlıklı yazısı.

Azerbaycan’ın işgal altındaki toprağı Karabağ’ın kurtarılması için operasyon başlatıldığında, CHP milletvekili ve eski monşerlerden Ünal Çeviköz, hemen kafayı çıkartıp, “Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor” açıklaması sonrasında, Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde yargılanabileceği tehdidinde bulunuyordu..

Bu adamın bulunduğu CHP’ye, İyi Partili bir tane milletvekilinin çıkıp da haddini bildirdiğine şahit olduk mu?

Hayır.

Milliyetçi imişler..

Hadi ordan!

Ülkücü imişler..

Ne ülkücüsü, bu sözlere itiraz etmeyenlerin vatan sevgisinden bile şüphe edilir..

CHP ile ittifak yapın..

AK Parti’ye sabahtan akşama kadar küfredin..

Yanıbaşınızdaki CHP, sizin söyleminizle taban tabana zıt açıklamalar yapsın..

Sesinizi kesip, susun..

Sonra da, meydanlarda ahkam kesin..

Milleti de enayi yerine koyup, sandıkta oy isteyin..

Göreceğiz bakalım..

Kaç kişi oy verecek..

Azerbaycan’ın Karabağ topraklarının kurtarılmasında bu monşerliğini yapan Ünal Çeviköz, önceki günkü Avrupa Konseyi kararı sonrasında da, benzer bir ihanete imza attı..

Türkiye’nin emekli bir büyükelçisi mi..

Yoksa batının kalemşörü mü, anlamak mümkün değil..

Avrupa Konseyi’nin, Osman Kavala hakkındaki “Dosyayı AİHM’e gönderiyoruz, bir baksınlar, hukuki durum nedir” kararına yönelik olarak söylediği şu:

“Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi’nin AİHM’nin Osman Kavala kararıyla ilgili ihlal prosedürü başlatma konusunda oy çokluğu ile aldığı kritik karar tarafımızca dikkatle incelenmiştir.”

Eee? Dikkatlice inceledin de..

Ne gördün?

Şunu görmüş, monşer:

“Söz konusu karar, Türkiye’nin Avrupa Konseyi üyelik statüsünü olumsuz şekilde etkileyecek ve ülkemizin Avrupa Konseyi’nden ihracına kadar varabilecek bir ihlal sürecinin başlangıcını oluşturmaktadır.”

Vay vay vay..

İhraç kararının hâlâ başında mıyız?

Biz de sanıyorduk ki, ihraç kararının eşiğindeyiz..

Öyle diyordunuz ya..

AİHM’de yargıçlık yapan, sonra CHP’ye milletvekili olan Rıza Türmen abin de, taaa 2020’nin sonunda, “Mart ayına kadar ihraç kararı çıkar” diyordu ya..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 4.812 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.107 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.459 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.522 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum