Yeni sayfayı millet açtı

Seçim meydanlarında yaşananlar seçim öncesinde kaldı, sonrasına taşınmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, seçim gecesi teyit etti bunu. Erdoğan açıkça söyledi, AK Parti milleti değil kendi yanlışlarını düzeltecek...

Sandıkla, millet iradesiyle kavga edilmeyecek; yakışan da buydu.

Aksi bir izlenim verilmesine rağmen; sonuçları beğenmemek, tanımamak gibi bir yola girilmesi zaten beklenemezdi.

Dünyanın sonu olur, kıyamet kopar, sistem çöker, rejim bunalımı çıkar, bekamız tehlikeye girer, kaos ve kargaşaya kapı açar, belediyelere teröristler doluşur, İstanbul’la Ankara’yı Kandil yönetir, meşruiyet krizi doğar, düşman karşısında Türkiye zayıflar gibi söylemler tutmadı. Sandığın tasvibinden geçmedi. Milletin onayını alsa, istenen neticeyi sağlardı.

Cumhur İttifakı da sorumlu bir liderlik sergileyerek bunu kabullenmiş görünüyor.

Kaybedilen şehirleri teslim etmemek, yönettirmemek, muhalefet adaylarına başkanlık yaptırmamak gibi bir yola tevessül edilmeyeceği anlaşılıyor.

Sağduyu ağır bastı, aklıselim galip geldi.

Seçmeni etkilemek için kullanılan gözdağlarıydı, ters teptiği de görüldü, seçim sonrası hayata geçirilecek değildi ya korkutmalar, geride bırakıldı.

İstanbul’daki gelgitler bile Ekrem İmamoğlu’na yaradı. Soğukkanlı ve güven veren bir profil çizerek sıkı bir sınav verdi, sandıklar kapandıktan sonra da göz dolduran bir performans çıkardı. Şimdiden potansiyel lider adaylığına, veliahtlık konumuna yükseldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 76 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 540 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar