Siyaset dizayncılığı bir hortladı pir hortladı

HDP’li Ayhan Bilgen, Kobani dosyasından tutuklansa da bırakılsa da Kars Belediye Başkanlığından istifa edeceğini duyurdu. Tabii gözaltı bitene dek yerine kayyum atanmazsa. Gerekcesi, kendi üstünden milletin iradesiyle oynatmamaktı.

HDP’li Ayhan Bilgen, Kobani dosyasından tutuklansa da bırakılsa da Kars Belediye Başkanlığından istifa edeceğini duyurdu. Tabii gözaltı bitene dek yerine kayyum atanmazsa.
Gerekcesi, kendi üstünden milletin iradesiyle oynatmamaktı. Ve belediye meclisinden uzlaşıyla yeni bir başkan seçilmesinin önünü açmak.

Haliyle kayyum atanmasının da önüne geçecek, belediye yönetimini seçilmişlerin elinde tutacaktı.

Ne olsa beğenirsiniz!

Ertesi sabah, Kars belediye meclisinin aritmetiğini değiştirecek bir ‘terörle mücadele’ operasyonu yapıldı. Belediye basıldı. Bilgen’in başkan yardımcılarıyla yerine kimin geçeceğini seçecek HDP’li meclis üyeleri toplandı.

İktidar, sandıkta kaybettiği bir belediyeyi daha, polis-yargı marifetiyle sandıksız kazandı. Sandık sonuçları ortadan kaldırılarak...

Bilgen olacakları önceden bilmiş gibi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 392 Okunma Sıra Demirtaş için yumuşamada 09 Mayıs 2024 | 1.037 Okunma Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 860 Okunma Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.247 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.614 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum