‘Madem ajandı niye salındı’

ABD’li rahibi tahliye eden mahkeme kararına değil sözüm, yanlış anlaşılmasın. Dün hala ısrarla Brunson’dan ajan ve FETÖ’cü diye bahseden gazete editörü arkadaşlara söylüyorum. Her ne kadar...

ABD’li rahibi tahliye eden mahkeme kararına değil sözüm, yanlış anlaşılmasın. Dün hala ısrarla Brunson’dan ajan ve FETÖ’cü diye bahseden gazete editörü arkadaşlara söylüyorum.

Her ne kadar İzmir’deki ağır ceza mahkemesi tutuksuz yargılanmasına hükmettiyse de. . . Bu gazeteler, yargılamayı çoktan bitirdiği için o defteri kapatmış, geri adım atmıyor.

Tahliye haberini verirken bile ajanlık ve FETÖ’cülüğü yargı kararıyla hükme bağlanmış, suçları kesinleşmiş gibi söz ediyorlar.

Biri, “FETÖ’nün papazına ev hapsi” başlığıyla duyuruyor gelişmeyi. Diğeri “ABD’li ajana ev hapsi” demeyi uygun görüyor.

Başka da örneği yok, taradım dünkü başlıkları, bir tek bu ikisi üst mahkemenin bozma kararına direnen yerel mahkeme edasıyla kararlarında ısrar ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 356 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 541 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar