Zamanın kalbine yolculuk

Geçen gün Mehmet Ali Bulut’un yeni kitabı Hayat Yayınları arasında çıktı.  “Tanrının Halkı’nın, Allah ile başı dertte” adını taşıyan kitap aslında Yahudi...

Geçen gün Mehmet Ali Bulut’un yeni kitabı Hayat Yayınları arasında çıktı.  Tanrının Halkı’nın, Allah ile başı dertte” adını taşıyan kitap aslında Yahudi inancında kıyameti, “Tarihin sonu”nu, “Zamanın sonu”nu konu alıyor. 

Birçok kişi Fukuyama “Tarihin sonu’nu yazınca bunu Fütüristik bir deneme olarak gördü. Aslında Huntington’un “Medeneniyetlerarası Çatışma”sı da, Fukuyama’nın “Tarihin sonu” da aynı kaynaktan beslenen, yönlendirilen bir çalışmaydı. Lucifer’in katipleri boş durmuyorlar. Bazan politikacı, bazan bilim adamı, sanatçı, işadamı, asker, filozof kimliği ile karşımıza çıkıyorlar. Bazan başında sarık, bazan boynunda haç, bazan elinde Menora ya da ateist, lezbiyen, homoseksüel fark etmiyor.

Nefsini Şeytana adamış kadrolarda şeyh de var fahişe de..

Tanrı’nın halkı” kim? Tabii ki (!) Yahudiler. Bulut, Yahudi teolojisinden yola çıkarak, Siyonistlerin İslam dünyasına karşı düşmanlıklarının arka planını incelemiş kitabında.

Her Yahudi Siyonist değil. Yahudiler içinde de her tip insan var. Hristiyanlar da aynı. Onların içinde Siyonist olanlar da var. Mesela Evangelikler o grubtalar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar