Zalimlere meyletmeyin, sonra!

“Aman efendim aman, galiba ahir zaman”.. Evet, evet, biz ahir zaman Peygamberinin ümmetiyiz. Bundan sonra ne olur bilinmez. Sanırım bir fitne dönemine giriyoruz.Kendilerini “Barışın jandarması” gören bir ülkenin halkı...

“Aman efendim aman, galiba ahir zaman”.. Evet, evet, biz ahir zaman Peygamberinin ümmetiyiz. Bundan sonra ne olur bilinmez. Sanırım bir fitne dönemine giriyoruz.

Kendilerini “Barışın jandarması” gören bir ülkenin halkı ve yöneticileri, her hafta kıyamet savaşı için dua ediyor. Her şey içinden çıkılamayacak kadar karışsın ki, Haşa Rab İsa / Mesih yeryüzüne geri dönsün.

Önümüzdeki 60 güne dikkat. İsrail yeni bir hamle daha yapacak. Onlar “Meşiah inkılabı” için 3. evreye, yani Filistin topraklarının Yahudilere vatan, Kudüs’ün başkent ilanından sonra “Sion mabedi”nin inşası için adım atacaklar.

Öncesinde ise, İslam dünyasını can evinden vurmaya hazırlanıyorlar. Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’de olay çıkaracaklar. Sion mabedi yükselirken Beyt-ül Mamur ve Beyt-ül Makdis’in yıkılması gerekiyor.

Suudiler, kasabının bıçağını yalayan koyun gibi. BM’nin Yemen konusunda Suudileri ve BAE’yi suçlu ilan etmesi boşuna değil. ARAMCO’nun Borsaya açılmasının iptali de önemli bir işaret. Oltayı yutan balık yem istemez. “Uysal koyun”lar Siyon mabedine kurban edilecekler. Şiinin, Suudilerin, bazı Emir’lerin arkasından ağlayan da olmayacak! “Zalimlere meyletmeyin / yardım etmeyin, sonra ateş size de dokunur!” denmedi mi size.

BAE için de yolun sonu yaklaşıyor. İran’ın Hürmüz Boğazını kapatma tehdidinden sonra BAE muhtemel bir çatışmanın tam ortasında kalacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar