Yeni Zelanda’da sil baştan!

Yeni Zelanda’daki terör eylemi olayların seyrini değiştirdi. Yeni Zelanda polis şefi gözyaşları ile kelime-i şehadet getirdi. Hollandalı bir genç camiyi ziyaret ederek, Müslümanlara sarıldı. İnsanlık bu...

Yeni Zelanda’daki terör eylemi olayların seyrini değiştirdi. Yeni Zelanda polis şefi gözyaşları ile kelime-i şehadet getirdi. Hollandalı bir genç camiyi ziyaret ederek, Müslümanlara sarıldı. İnsanlık bu kötü ve tehlikeli gidişi görüyor, şuuraltı malum medianın açıklamalarına isyan ediyor ve vijdani bir uyanışı tetikliyor.

Komplo teorileri” diye geçiştirilmeye çalışılan gerçekler gün yüzüne çıkıyor. The Five Eyes (Beş Göz)’in bu olay karşısında gözleri kör olsa da, toplumsal hafıza harekete geçti ve “görmeyen göz”leri deşifre etti. Bu BEŞ GÖZ ÇETESİ; ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’dan oluşuyor. ABD ve İngiltere’nin olduğu yerde MOSSAD da vardır. 5 GÖZ ÇETESİ’nin görünmeyen 6. ayağı İsrail’dir. Kanada üzerinden Fransız istihbaratı bunun 7. görünmeyen ayağıdır. Bir yerde ABD, İngiltere, Fransa varsa, orada BND olmazsa olmaz! Almanya, Fransa, İtalya’nın olduğu yerde Vatikan da vardır! Yani bu Şeytani senaryoda herkes var.

CIA, MI6, MOSSAD, Avustralya ASİS, Fransız DGSE, Y. Zelanda EAB, Alman BND gibi istihbarat örgütleri yanında Çin MSS, Hindistan RAW, Rus istihbaratı SVR herkes bu oyunun bir yerinde. Y. Zelanda elektronik istihbarat kurumu Devlet İletişim Güvenliği Bürosunun (GCSB) de bu işin içinde. HUWAI de var. 13 Şubat 2019’da Yeni Zelanda istihbarat servisi Devlet İletişim Güvenliği Bürosu (GCSB) “ağ güvenliği açısından ciddi risk oluşturacağı” gerekçesiyle 5G altyapı ağının kullanılmasını engellediği Huawei” ile ciddi bir sorun yaşanmıştı.

30 Kasım 2008 tarihli gazetelerde havacılık sektöründeki kriz haberinin ara başlığında “En fazla uçak ABD’de yere indi” deniyordu.. 11 Eylül’den bu yana bir türlü toparlanamayan Amerika’daki havayolu şirketleri, 276 uçağı park yerine çekmişti. Bu arada yeni havaalanı konusu Almanya ile aramızda sorun olmuştu.

Son olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda, Türk Hava Yolları’nın, filosunda bulunan Boeing 737 Max 8’leri yere indirme kararı alındı. Biliyorsunuz bu karara sebeb olan gelişmelerin sebebi belli. Etiyopya Havayolları’nın düşen Boeing 737 Max 8 ile beraber aynı model uçağın son 5 ayda ikinci kez düşmesi sonrası dikkatler bu uçaklara çevrilmişti. Bu kaza ilk kaza değildi. Endonezya Lion Havayolları’na ait Boeing 737 Max 8 tipi uçak, Jakarta-Pangkalpinang seferini yaparken denize düştü. Kazada 181 yolcu ve 8 mürettebat ölmüştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar