İşin sonu: “Seyircisiz Kongre”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredat değişikliği konuşulurken..“Yusuf Tekin çok birikimli bir isim, müfredat değişikliğini yaparsa o yapar” diye övgüler dizildiği bir dönemde...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredat değişikliği konuşulurken..

“Yusuf Tekin çok birikimli bir isim, müfredat değişikliğini yaparsa o yapar” diye övgüler dizildiği bir dönemde, özellikle biyoloji alanında müfredat değişikliğinden geri adım atıldığı iddiaları tartışılıyor iken.. 

Özellikle de Marksist kafalı geri zekalılar, sanki yaratılış inancı; ilk insan Hazreti Adem’den bu yana, İslam inancının temel prensibi değilmiş de, 1950’lerde doğan ve televizyonda dansöz oynatmasıyla meşhur Adnan Oktar ile dünya gündemine girmiş gibi, “Adnancılar kaybetti” bakış açısını topluma empoze etmeye çalışırken..

Diğer taraftan ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi müfredatında, savunma sanayii ile ilgili yapılan çalışmaların ayrıntılarının bulunmasını, “savunma ile dinin ne alakası var” diye yorumlayan ateist kafalar itirazlarını, “dinin cihattan ibaret olduğu” temel bilgisinden mahrum olarak yapmayı sürdürürler iken.. 

Aynı zamanda da biyolojiden din kültürüne, matematikten...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Edep-iffet” sizi niye rahatsız ediyor, TMMOB’cular! 11 Mayıs 2024 | 510 Okunma “İki dakikalık muayene”ciler, sokağa çıkabilecek misiniz? 10 Mayıs 2024 | 2.247 Okunma İP’inden SP’sine, Prof’una.. Türkiye’ye özgü skandallar! 09 Mayıs 2024 | 2.272 Okunma DHKPC’yi-Deniz’i övenler, ‘aydınlar öldürüldü’ diyemez! 08 Mayıs 2024 | 1.164 Okunma Kariye’den Boğaziçi’ne, 28 Şubat’tan Deniz Gezmiş’e! 07 Mayıs 2024 | 2.166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar