AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği…

İyi Parti’de kurultay Müsavat Dervişoğlu’nu genel başkanlığa getirdi. Dört aday arasında geçen yarış ancak üçüncü turda tamamlanabildi.Bir lider partisi görüntüsündeydi İYİ...

İyi Parti’de kurultay Müsavat Dervişoğlu’nu genel başkanlığa getirdi. Dört aday arasında geçen yarış ancak üçüncü turda tamamlanabildi.

Bir lider partisi görüntüsündeydi İYİ Parti, ama işte gördük, Meral Akşener’den sonra herbiri delegede destekçisi bulunan üç aday çıktı, çıkabildi.

Hiç küçümsememek lazım.

CHP de, geçen yılki genel seçim sonrasında düzenlenen kurultayda genel başkan değişimine gitti. Yerel seçimde isabetli adaylarla yarıştığı için Türkiye’nin genelinde büyükşehir, il ve ilçe sayısı olarak da birinci parti olmaya hak kazandı CHP.

İYİ Parti’deki liderlik seçimini izlerken aklıma nedense AK Parti’deki durum geldi yerleşti.

Acaba herhangi bir sebeple Tayyip Erdoğan liderliği bırakmak isterse, onun yeri için kaç kişi ortaya çıkar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Normalleşme’den beklentiler karşılıksız mı kalacak? Öyle  düşünenler varsa da her siyasi hamle sonuç doğurur… 10 Mayıs 2024 | 408 Okunma CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu.. İlk raund CHP’nin…  09 Mayıs 2024 | 4.005 Okunma AK Parti’de esas dikkat edilmesi gereken, iktidarın saflarındaki ayrışma… 08 Mayıs 2024 | 2.534 Okunma İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 1.100 Okunma ‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.678 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar