Topyekûn saldırı

PKK’yı gözünüze çok yaklaştırırsanız arkasındaki koskoca bir şer cephesini göremezsiniz. Öte yandan; şer cephesi için tek sorun Erdoğan ya da AK Parti değil. Hatta tek başına Türkiye de...

PKK’yı gözünüze çok yaklaştırırsanız arkasındaki koskoca bir şer cephesini göremezsiniz.

Öte yandan; şer cephesi için tek sorun Erdoğan ya da AK Parti değil. Hatta tek başına Türkiye de değil. Hedef İslam dünyasıdır.

PKK böyle davranmak zorunda. Eğer böyle davranmazsa ipini çekerler.. Avrupa on binlerle ifade edilen militanlara şirinlik olsun diye kapılarını açmıyor. Bunca parayı hayırlarına harcamıyorlar. Bitmeyecekleri ata, sağmayacakları ineğe yem vermez bunlar.. Bu silahları av yapsınlar diye vermiyorlar.

DAEŞ durduk yerde icat edilmedi.. DAEŞ’i bahane ederek PYD’ye açıkça silah desteği verdiler. Eğitim ve istihbarat sağladılar, kendi ajanlarını bu kapıdan bölgeye soktular..

Bu saldırı topyekûn bir saldırı. Bu kirli savaşta herkes var. Kimse kendini kandırmasın bu artık bir terör saldırısı değil, postmodern bir savaş. Yedi düvel birden saldırıyor. PKK’nın ateşkes ilanı ya da Apo’nun bu yöndeki bir çağrısı, uluslararası koalisyon “evet” demedikçe hayata geçirilemez..

Aslında istedikleri, Türkiye’yi teslim alarak İslam dünyasına yeni bir düzen vermek.. Bu işgal operasyonunda Türkiye’yi taşeron olarak kullanmak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar