Tik tak, tik tak

Zamanın çarkı dönüyor. Her dakika yeni bir gelişmeye gebe. Netanyahu hükümeti kuramadı. Dünyadaki çatışma noktaları genişliyor. Trump için azil süreci işliyor.

Trump için azil süreci işliyor. İngiltere Brexit krizini henüz aşabilmiş. “Cici demokrasi”leri artık çözüm üretmiyor, kimseye barış, özgürlük, refah da vaad etmiyor. Mesela sosyal güvenlik sigorta sistemi batıda çökmek üzere..

Bu arada İsrail’de de Netanyahu hükümeti kuramadı ve görevi iade etti. Uluslararası sistem, bir avuç Yahudi seçmeni bile ikna etmekten aciz konumda.

Sahi o her şeyi gören, duyan, bilen, her şeyi yapabilen derin güce (Haşa) ne oldu! Hani subliminal mesajlarla ve esoterik güçleri ile parapsikolojik yöntemlerle, cinler ve şeytanlarla birlikte dünyayı yönetiyorlardı! Bu zavallıların kendi çocuklarına bile hükmü geçmiyor ya hu!

AB’nin demokrasisi İspanya’daki Katalan krizini çözemiyor. “Laf ile verirler aleme binlerce nizamat, bin seyyie bulunur hanelerinde.” “Tanrının oğlu” da olsa çözemiyorlar artık bu işi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar