Siyaset sorun çözme sanatıdır.

Evet, siyaset sorun çözme sanatıdır. Öyle olması gerekir. Ama bugün yaşadığımız gerçekler bunun böyle olmadığını gösteriyor.. En azından birileri için bu böyle.. Bu...

Evet, siyaset sorun çözme sanatıdır. Öyle olması gerekir. Ama bugün yaşadığımız gerçekler bunun böyle olmadığını gösteriyor.. En azından birileri için bu böyle..

Bu süreçte Kılıçdaroğlu Bahçeli’den daha aklıselim ile hareket etti. Bahçeli’ye bir haller oldu.. “CHP ile olmaz, MHP denenmeli” diyenler; yaşanan olaylarla sükutu hayale uğradılar..

Bu saatten sonra ya meclis olaya el koyacak ya da Erdoğan bu düğümü bir başka şekilde çözecek.. Başbakan görevi iade edecek ve meclisi toplantıya çağırmayacaksa sonuç belli..

MHP koalisyona katılmıyor, seçime karşı, azınlık hükümetine de destek vermeyecek..

Herhalde Cumhurbaşkanı şimdi görevi Kılıçdaroğlu’na verecek hali yok. Bütün alternatifler değerlendirildi.. Herhalde Kılıçdaroğlu başbakan, Davudoğlu başbakan yardımcısı olacak değil. AK Parti MHP koalisyonu olmuyorsa herhalde CHP MHP koalisyonu kurulacak hali yok.. AK Parti ya da MHP, CHP’nin kuracağı azınlık hükümetine ya da CHP’nin HDP ile kuracağı hükümete destek vermeyecek herhalde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar