Referanduma doğru, her şey yolunda..

Her şey, umduğumdan daha iyi gidiyor. Bu arada Kılıçdaroğlu’na kampanyada gösterdiği katkı için AK Partililerin teşekkür etmesi gerek.. Kılıçdaroğlu ne kadar çok konuşur ve AK Parti’yi...

Her şey, umduğumdan daha iyi gidiyor.

Bu arada Kılıçdaroğlu’na kampanyada gösterdiği katkı için AK Partililerin teşekkür etmesi gerek.. Kılıçdaroğlu ne kadar çok konuşur ve AK Parti’yi eleştirir, fotoğraf verir, ekrana çıkarsa o kadar iyi..

Bu arada Gürsel Tekin, Referandum sonucu olarak “Hayır” oylarını %63 olarak tahmin ediyor.. 17 Nisan’da göreceğiz.. Bakalım o zaman bu müthiş ön görüsü ile basit gerçek arasındaki uçurumu görünce ne diyecek! “Referandum’a hile karıştırıldı” diyebilir.. Belki de onun hazırlığını yapıyordur.

Bu sonuca göre, herhalde CHP bunun 50’sini alıyor olsa gerek, %7sini HDP’ye verelim. Akşener de %4 alsın, %2’si de diğerleri.. Anlayacağınız CHP %50 ile tek başına iktidar olacak demektir. Bu durumda, referandum sonrası CHP erken seçim isteyecektir.

“İktidar yoksunu politikacı rüyasında kendisini oy deposunda görür” derler!?

AK Parti teşkilatları toparlandı. Yüz yüze görüşmeler de yapıyorlar, meydanlarda da varlar, caddelerde, sosyal media’da her yerde.. Media performansı da iyi.. CHP ve Meral Akşener çok kötü gidiyor.. CHP HDP’nin sırtında bir kambur, HDP CHP’nin. Akşener CHP’nin sırtında yük, CHP Akşener’in sırtındaki yük.. Düşünsenize bunların işleri Abdullatif Şener’e kalmış.

CHP’liler kırık plak gibi, “Bizim oğlan bina okur, döner döner yine okur” havasında. Sorulan sorulara verecek bir cevapları olmadığı gibi.

Halk gördüğüm kadarı ile iki noktaya odaklanıyor, biri Cumhurbaşkanının kişiliği ve hayalleri, iddia, irade, cesareti ile içeride ve dışarıda Türkiye’nin içinde bulunduğu konjonktürdeki rolü ile ilgili, diğeri Anayasa değişikliği paketi ile ilgili..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar