Ak Parti, Hatay’ı boşuna kazanmamış

 31 Mart seçimlerinde Hatay’da nefes nefese geçen seçim yarışını yarım puan farkla da olsa Ak Parti adayı Mehmet Öntürk kazandı.Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet...

 

31 Mart seçimlerinde Hatay’da nefes nefese geçen seçim yarışını yarım puan farkla da olsa Ak Parti adayı Mehmet Öntürk kazandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile önceki gün Hatay’a gittiğimizde gördüm ki seçimi Ak Parti’nin almasının nedeni, Hataylıların, yaraların sarılması noktasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve devlete duyduğu güven.

Hatay’ı dolaşırken, bir şehrin nasıl yok olup, nasıl yeniden ayağa kalktığını görüyorsunuz.

6 Şubat’ta Hatay ve diğer illerimizde yaşanan depremin son iki bin yılın en büyük felaketi olduğunu anlamak için 1400 yıllık Habib-i Neccar Camii’nin yıkılışını örnek vermek yeterli. 

Hatay’ın önceden bildiğiniz semtlerini dolaşırken, ortada geçmişe dair hiçbir şey kalmadığını ancak tüm şehrin bir şantiye alanına döndüğünü gözlemliyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kukla kim kuklacı kim senarist kim? Tekmili birden 17 Mayıs 2024 | 1.669 Okunma Onlar parçaladı, Erdoğan toplamaya çalışıyor 14 Mayıs 2024 | 1.136 Okunma Ak Parti, Hatay’ı boşuna kazanmamış 10 Mayıs 2024 | 1.874 Okunma Amerika Türkiye’ye 9 bin ajan gönderdi ve sistem nasıl çöktü? 07 Mayıs 2024 | 6.502 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi PKK/PYD’ye, ABD-İsrail’e ortak tavır getirir mi? 03 Mayıs 2024 | 120 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar