Putin’in Esed aşkı mı..

Sanmam, uluslararası ilişkilerde aşk yoktur. İlkeli olmalı tüm ilişkiler, dürüst olmalı. Ama daha çok çıkarlara bağlıdır bu ilişkiler ya da korkuya.. Putin, New York’ta Esed’i...

Sanmam, uluslararası ilişkilerde aşk yoktur. İlkeli olmalı tüm ilişkiler, dürüst olmalı. Ama daha çok çıkarlara bağlıdır bu ilişkiler ya da korkuya..

Putin, New York’ta Esed’i tanıdıklarını ve DAEŞ’e karşı mücadele ettiği için desteklediklerini söyledi. Putin’in Tartus üssü sebebi ile eli mahkûm. Asıl derdi Suriye konusunda masada olmak.. Putin de Esed’e aşık filan değil. Esed de Putin’e aşık değil. Hamaney de Esed’e aşık değildir, Esed de normal şartlarda Hamaney’in adamlarını bir kaşık suda boğar, gözünün yaşına bakmaz..

Kafa şu: “düşmanımın düşmanı benim dostumdur”.. “Ben amcaoğlumla savaştayım, ben ve amcaoğlum düşmanla savaşta.. “Gülen, ‘Kürt’ diye Said Nursi’yi bile ziyaret etmezken, bugün; PKK’nın siyasi kolu, dağın şehirdeki Truva atı HDP ile kol kola.

Dün soğuk savaşta CHP ve MHP sempatizanları birbirine kurşun sıkıyordu değil mi. Ya da Ergenekon ve Balyoz davalarını kim örgütledi. Paralel yapı değil mi.. CHP ve MHP Ergenekon ve Balyoz davasında Ergenekon ve Balyoz davasının avukatı kesildiler.. Ellerinden gelse Silivri’ye tünel kazıp sanıkları kaçıracaklardı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar