Nereden nereye..

Darbenin eşiğinden döndük. Darbe gerçekleşseydi, onların planlamasına göre daha fazla insan katledilecek, daha fazla insan işten atılacak, daha fazla insan gözaltına alınacaktı.. Ama olmadı. Allah...

Darbenin eşiğinden döndük. Darbe gerçekleşseydi, onların planlamasına göre daha fazla insan katledilecek, daha fazla insan işten atılacak, daha fazla insan gözaltına alınacaktı.. Ama olmadı. Allah korudu..

Bütün AB, ABD ve NATO, Vatikan ve İsrail darbeyi destekledi.. FETÖ sadece bir taşerondu. Hedef sadece Türkiye değil, İslam coğrafyası ve İslam ümmeti idi. “Paralel devlet” işin ilk hedefi idi, nihai hedef ise “Paralel din”di. Tarihin en büyük komplolarından biri bu şekilde deşifre oldu.

Şimdi, bekliyoruz, ABD Adalet Bakanlığı yetkilileri gelecekmiş. Gelsinler, ama sadece Gülen’in iadesi için değil, ABD Derin Devletinin ve Türkiye’deki ve bölgedeki Amerikan üslerindeki askerlerinin bu lanet olası darbe girişiminin içindeki, arkasındaki, önündeki Amerikalıları soruşturmak için.. Bu olay Watergate, İrangate’den hatta 11 Eylül saldırısından daha vahimdir.. Bu olay P2 Locası skandalından daha vahim bir olaydır..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar