Muhalefetin planı belli oldu

Muhalefetin AK Parti’ye karşı propagandasının omurgası belli oldu.. Erdoğan’a diktatör diyecekler.. Basın susturuluyor diye yaygara kopartacaklar.. Bir yandan Erdoğan’a saldıracaklar, öte yandan haklarında...

Muhalefetin AK Parti’ye karşı propagandasının omurgası belli oldu..

Erdoğan’a diktatör diyecekler.. Basın susturuluyor diye yaygara kopartacaklar..

Bir yandan Erdoğan’a saldıracaklar, öte yandan haklarında yasal takibat başlatılınca, “Basın susturulmak isteniyor” yaygarası kopartacaklar.. Dün böyle değillerdi. Muhbirlik yapıyorlardı..

Bir ara hakkımda istenen ceza davalarında istenen ceza 500 yılı bulmuştu..

Gözcü gazetesi Doğan’ın damadınındı. Hakkımda her gün bir yalan, bir iftira.. Günde beş gün, haftada beş gün mahkemeye çıktığım oluyordu..

10 yıl sonra AİHM’den haklı olduğuma dair bir karar geldi.. “Paşalar Söz Dinlemezse” diye bir yazı yazmıştım ve “darbe yapmayın” demiştim.. Cuma dergisinde yayınlanan bir yazımdan dolayı sanık sandalyesine oturtuldum.. 7,5 yıl askeri mahkemede yargılandım.. Müştekiler kimler,Çetin Doğan, Hurşit Tolon, MGK Genel Sekreteri Tuncer Kılıç.. Müştekilerin mahkemeye üye atama yetkisi var, kararı komutan emir ile temyiz edebiliyorlar. Diğer hakim ve savcıların aynı zamanda sicil amiri bu beyler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar