Maske sen kimsin?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (08.03.2022)'' Maske sen kimsin?'' başlıklı yazısı.

Yarın sanık olarak “AKP’nin Papatyaları” başlıklı yazım sebebi ile K. Çekmece 2. Asliye Ceza Mahkemesinde saat 10.00’da sanık olarak yargılanacağım. Müşteki bacılar, “kadın”lar, “erkek”ler, (Gender’ler desem kızar mısınız?) Nüfus cüzdanımızda artık “cinsiyet” yerinde İngilizce olarak “GENDER” de yazıyor da. Sahi, hakkımda şikayetçi olmak BİREY’sel kararınız mı idi, yoksa FERDİ, ŞAHSİ, KİŞİ olarak mı şikayetçi oldunuz. 81 il başkanı, kadın kolları başkanı, bu kararı verirken kendi başınıza mı karar verdiniz! 

Kadın kollarında istişare ettiniz mi? 

Ben benim yazımı okuduğunuzdan emin değilim. Talimat aldığınız şikayet dilekçenizden ve basın açıklamanızdaki ifadelerden belli.

Aleyhime trollerin sosyal media paylaşımlarını görmüşsünüz, o belli. Bir de kendi medianızda talimatla yazdırılan o “topyekûn savaş” yazılarından etkilendiğiniz belli.  

O gün sosyal media tetikçileri troller ve onların ardından cepheye sürülen media linci’nin kalemşörleri, işaret aldıkları gün topluca saldırıya geçtiler. Onlar da yazdıklarımı okumamış olmalılar. Okudularsa da anlamamışlar. 

Geçen gün, Ankara’da “Hukuk” mahkemesinde, hakime hanım “ifadesinin daha sonra UYAP’a yüklenmesine..” dedi, bastı kararı. Ben bu USUL’ü, tek parti “İstiklal Mahkemeleri” döneminde hatırlıyorum. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar