“Kollapsolok” ne demek!

Yeni dünyayı anlamak için yeni kavramlar gerekiyor. 19. YY sonunda oluşan kavram ve kurumlarla 21.YY’ı anlamak, açıklamak artık mümkün değil.Mesela, kim bu “Z kuşağı” dediğiniz, ya da bu “Pasif...

Yeni dünyayı anlamak için yeni kavramlar gerekiyor. 19. YY sonunda oluşan kavram ve kurumlarla 21.YY’ı anlamak, açıklamak artık mümkün değil.

Mesela, kim bu “Z kuşağı” dediğiniz, ya da bu “Pasif aktivistler”, “Troller” kimler. “Kollapsolok” ne demek? “Kollapsolok” “Çöküş bilimci” demekmiş. Hani yeni bir düzen kuruluyor ya! GlobalReset sonrası “YeniNormal” döneme geçerken, “eskiyi unut / yeni yolu tut” derken, bir yandan geleceği tasarlamanız gerek, öncesinde de kontrollü olarak eskiyi yıkıp, tasfiye etmelisiniz ki, yerine yeni bir şey inşa edesiniz. Bu durumda Kollapsolokluk dünyanın en eski mesleklerinden biri. Çünkü hep bir yandan yıkılışlar, çöküşler yaşanıyor, bir yandan kuruluşlar, yükselişler.

11 Eylül’ü hatırlayın. İkiz Kuleleri yıkacaksınız, o yıkım yeni bir süreç için başlangıç olacak. Sonra onun yerine yeni bir bina dikeceksiniz. Yıkımın faturasını Suudilere çıkartacak, gidip Irak’ı işgal edeceksiniz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar