FETÖ’cüler şimdi de..

Çok şükür bu salvoları da boşa çıktı. Bazıları da suçüstü oldu bu arada. Bu olayı bütün dünya duydu. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Türkiye yara almadı değil...

Çok şükür bu salvoları da boşa çıktı. Bazıları da suçüstü oldu bu arada. Bu olayı bütün dünya duydu. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Türkiye yara almadı değil, aldı ama bizim yaramız iyileşir, hatta daha da kârlı çıkarız bu işten sonunda. Ama onlar onulmaz bir yara aldılar. Suçüstü oldular, kazdıkları çukura düştüler.

Başlangıçta Dolar için hedefleri 6.40 gibi idi. Bayrama 6’nın üzerinde girecekler, sonra 7’nin üzerine çıkacaklardı akıllarına göre. Bayram öncesi 7’yi gördük, oradan geri döndü. Bayrama girerken 6’da bile tutunamadılar.

Söylüyorum, bayramdan hemen sonra değil ama Ekim-Kasım’a hazır olun. Eylül’de de rahat durmayacaklar. Amerikan seçimlerine kadar her yolu deneyecekler. İçeride sıkıştıkça dışarıda kriz üretecekler.

Uslanmayacak bunlar. Siyonist lobi de, Evengalsh’ler de, DEAŞ da, PKK-PYD de uslanmayacak. Yenilgiyi bir türlü kabul edemiyorlar. Bunun bir teolojik bir boyutu var. Yaşanan süreç bir kehanetin boşa çıkması anlamına gelmiyor onlar için, ilahi planda bir aksaklık söz konusu. Oysa böyle bir şeyin teorisi bile mümkün değil.

İkincisi, hadi işin dini boyutu ile ilgili yeni bir yorum uydurdular, içinde ABD, İngiltere, Almanya, İsrail, Vatikan, Fransa’nın olduğu bir proje nasıl başarısız olabilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar