Bu sendromun adı ne?

Hayır, bu sendromun adı Stockholm sendromu değil, ama ne.. Hiper şaşkınlık sendromu olabilir mi, mesela.. Böyle bir sendrom var mı? CHP laikçi, Kemalist bir parti değil mi? Ya da MHP milliyetçi bir parti değil mi?...

Hayır, bu sendromun adı Stockholm sendromu değil, ama ne..

Hiper şaşkınlık sendromu olabilir mi, mesela.. Böyle bir sendrom var mı?

CHP laikçi, Kemalist bir parti değil mi? Ya da MHP milliyetçi bir parti değil mi? Soğuk savaşta bunlar vuruşuyordu değil mi? Sonra gittiler birlik oldular.. “Ergenekon kardeşliği”nde buluştular.. MHP AK Parti’ye karşı CHP ile ittifak yaptı.. Birlikte Ergenekoncuların avukatlığını üstlendiler.. Geçelim bunu.. CHP ve MHP gitti Paralelle birlik oldu. Ya hu, hani CHP laikçi idi.. Hani Paralel yapı Ergenekon ve Balyoz davası ile her ikisinin birlikte olduğu bu kesime karşı savaş ilan etmişti..

Paralelciler nasıl diyalog ve hoşgörüden vazgeçti ise, CHP ve MHP de bir anda Ergenekonun avukatlığından vazgeçti. Dün dündür, bugünse bugün netekim.

MHP ile BBP hiçbir araya gelmiyordu, Paralel kardeşliğinde buluşuverdiler.. Paralel kardeşliği SP’yi CHP ile  ittifak noktasına getirdi.. Eski SP’li Bekaroğlu gitti CHP kadrosunda yer aldı.. Bizim eski Mazlumderliler gitti HDP’li oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar