Biraz ezoterik takılalım mı?

“The Light At The End Of The Tunnel” kitabının yazarı, mühendis Kanada eski Savunma Bakanı Paul Hellyer’e göre  “Uzaylılar var ve Dünya’yı ziyaret ediyorlar!” Hellyer Kanada Birleşik Kuvvetleri...

The Light At The End Of The Tunnel” kitabının yazarı, mühendis Kanada eski Savunma Bakanı Paul Hellyer’e göre Uzaylılar var ve Dünya’yı ziyaret ediyorlar!” Hellyer Kanada Birleşik Kuvvetleri için, “Uzun Beyazlar / Tall Whites” diye tanımladığı Uzaylılar için Dünya’nın ilk UFO iniş sahasını inşa ettiren adam.

Vatikan’ın ve derin güçlerin cinler ve şeytanlarla çalıştıkları konusunda çok fazla iddia var. Birileri bu ezoterik güçleri “uzaylı” olarak tanımlıyor olabilir mi? Sahi, dünya uzayda değil mi? O zaman biz de uzaylı olmuş olmuyor muyuz?!

Hellyer’e göre “En az 4 farklı uzaylı ırkı Dünya’yı binlerce yıldır ziyaret ediyor.” Ama 80 civarında farklı özelliklere sahip uzaydan gelen canlı varmış. Yani hepsi insanımsı değil. Sıkı durun, iddia ilginç: “2 Uzun Beyaz Amerikan Hükümeti ile çalışıyor.” Onlar da kendi aralarında farklı özelliklere sahipmiş. Çoğu başka güneş sistemlerinden geliyormuş ama aralarında Venüs, Mars ve Satürn’den gelenler de var. İyi amaçlıymış çoğu. Ve normal şartlarda insanların işine pek karışmıyorlarmış ve bu durum 40 yıldır biliniyormuş.. Paul Hellyer bugün, hükümetin uzaylılar hakkında gizli tutulan bilgilerin açıklanmasını istiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar