Süleyman Özışık'tan dikkat çeken yazı: Erdoğan'ın sonu geldi diyenler... Ölmüşsünüzdür inşallah!

Türkiye gazetesi yazarlarından Süleyman Özışık "Ölmüşsünüzdür inşallah!" başlıklı yazısında AK Parti'nin İstanbul ve Ankara gibi illeri kaybetmesiyle "Erdoğan'ın sonu geldi" diye sevinenlere 'Ama sonu geldi dediğiniz adamın son aylarda yaptıklarını gördükçe âdeta çıldırıyorsunuz' ifadelerini kullandı.

Türkiye yazarı Erdoğan'a 17 yıl boyunca her gün öldü, bitti denilmesine rağmen "adam her seferinde daha güçlü, daha azimli, daha kararlı olarak geri dönüyor" dedi.

Özışık,  Erdoğan'ın Hakan Atilla'nın Türkiye'ye dönmesi için elinden geleni yaptığını, S-400'leri Türkiye'ye getirdiğini, faizlerin düşürmek için uğraştığını, ekonomik krize karşı eğilmediğini,  gelir gelmez, 8 saatlik İzmir yolunu 3 buçuk saate indirecek yolun açılışını yaptığını yazdı ve ifadelerine şöyle devam etti:

Allah bilir, siz şimdi ne acılar çekiyorsunuzdur!
Ben şimdi sizin yerinize kendimi koyuyorum da...
Düşman başına vallahi...
Yaşadığınız acıların ve yıkılan hayallerinizin, benim bile tahammül edemeyeceğim boyutta olduğunu hissediyorum.
Sizin hâlinizi, gerçekten merak ediyorum.
Sahi...
Nasılsınız canlarım benim?
Ölmüşsünüzdür inşallah!

Süleyman Özışık yazısında şu ifadelere yer verdi:

Hadi itiraf edin. Son günlerde yaşananlar karşısında deliriyor ve dahi öfke nöbetleri geçiriyorsunuz.

AK Parti İstanbul ve Ankara gibi illeri kaybedince "Erdoğan'ın sonu geldi" diye epey bi' sevinmiştiniz. Ama sonu geldi dediğiniz adamın son aylarda yaptıklarını gördükçe âdeta çıldırıyorsunuz.
Kabul edin!
Amerika'da görülen Halkbank davasında Hakan Atilla'ya 32 ay ceza verilince neler söylediniz, neler.
"Amerika Türkiye'ye yüklü bir fatura kesecek, bu faturanın bedeli ödenmediği takdirde bankacılık sistemimiz felç edilecek ve ekonomik olarak dibe vuracağız" diye nasıl da seviniyordunuz.
Ancak hayaliniz gerçekleşmedi.
Hakan Atilla'nın 28 ay yattıktan sonra Türkiye'ye bir kahraman gibi dönmesi ve Amerika'nın hayal ettiğiniz faturayı kesmemesi sizi derin üzüntüye sevk etti.
Çok geçmeden, başka bir hayale sarıldınız.
S-400'ler Türkiye'ye getirilemezdi. Recep Tayyip Erdoğan Amerika'ya boyun eğer ve Rusya ile yaptığı anlaşmadan çekilirdi. Amerika'nın yaptırım tehditlerine rağmen S-400'leri getirmek yürek isterdi.Ancak Trump dediğimiz adam bile bu süre içinde sizden şerefli çıktı. "Türkiye'ye yapılan haksızlıktır ve ben, bir yaptırım kararı almayı düşünmüyorum" dedi. 
Buna rağmen, "Yok yok, siz bu açıklamalara inanmayın.  Hele S-400'ler gelsin. Siz o zaman yaptırım nasıl olurmuş göreceksiniz" demeye devam ettiniz.
Erdoğan, "getiremez" dediğiniz S-400'leri dünyanın görebileceği şekilde canlı yayında Türkiye'ye getirdi. Hem de ilk partiyi, Amerika'nın ve NATO'nun FETÖ ile birlikte darbe planı yaptığı Akıncılar Üssü'ne indirdi.
Tüm dünya medyası bu büyük meydan okumayı canlı yayınlayıp, "Türkiye çok büyük iş yaptı" yorumları yaparken siz öfke nöbetleri geçirdiniz.
Ve akabinde yeni bir hayale sarıldınız. 

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi