Özkan Sümer teknik direktör adayı için Tamer Tuna adını verdi

Teknik direktör açıklamasının sürekli ertelenmesini yeni gelişmelere bağlayan Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, yeni teknik direktör konusunda, "Tamer Tuna ile görüştük. Bize ılımlı yaklaştı." dedi. Sümer Salı günü Ahmet Ağaoğlu'nun yapacağı basın toplantısında ismin açıklanabileceğini söyledi.

Özkan Sümer teknik direktör adayı için Tamer Tuna adını verdi

 TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, yeni teknik direktörün Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında açıklanacağını belirtti. 
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, medyada yer alan Trabzonspor'un yeni teknik direktörü haberleri için, "Tamer Tuna ile net bir anlaşmaya varmadık. Biz kulüp içinden, takımda görev almış, şehri ve takımı bilen bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Tamer Tuna da bu kriterlere uymakta ancak net bir anlaşma söz konusu değil. Başkan Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli olabilir" açıklamasını yaptı.
"TAMER TUNA BİZE ILIMLI YAKLAŞTI"
Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ise teknik direktör açıklamasının sürekli ertelenmesini yeni gelişmelere bağladı. Özkan Sümer, yeni teknik direktör konusunda, "Tamer Tuna ile görüştük. Bize ılımlı yaklaştı. Ancak ortada bitmiş ve net bir durum yok. Pazartesi günü yönetim kurulu ile konuyu netleştirilerek Salı günü Ahmet Ağaoğlu'nun yapacağı basın toplantısında bu ismi açıklayabiliriz" dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Biden herkesi sersem mi sanıyor? Biden herkesi sersem mi sanıyor?
Çok satan ile büyük gazete olma farkı Çok satan ile büyük gazete olma farkı
Mehmet harikalar diyarında! Mehmet harikalar diyarında!
Organize Şube’de organize işler Organize Şube’de organize işler
İkinci 17 Aralık kumpasının anatomisi İkinci 17 Aralık kumpasının anatomisi
F.Bahçe 10 kişiyle pozisyon vermedi F.Bahçe 10 kişiyle pozisyon vermedi
Uçakçı bir gazeteci olarak merak ettiğim bir şey var Uçakçı bir gazeteci olarak merak ettiğim bir şey var
Siyasi komployu çökertecek sürprizler geliyor mu Siyasi komployu çökertecek sürprizler geliyor mu