SGK’dan emekliye ikramiye yatıyor! Cumhurbaşkanı talimatıyla 14.000 TL!

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaşlara ikramiye yatacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. 14 bin TL hesaplara geçecek.

SGK’dan emekliye ikramiye yatıyor! Cumhurbaşkanı talimatıyla 14.000 TL!

Bu sabah yapılan açıklamada, tüm emeklilere başvuru şartıyla ödeme yapılacağı belirtildi. Bu ikramiye ödemesi için kamu bankalarına başvuru yapılması gerekmektedir ve ödemeler 3 gün içinde hesaplara geçirilecektir. Başvuru süresi ise sadece 3 günle sınırlıdır, bu nedenle hızlı davranmanız önemlidir. Ziraat Bankası ve VakıfBank, emeklilere büyük bir fırsat sunarak bayram ikramiyesi olarak 14.000 TL ödeme yapacaklarını duyurmuştur.

Bu müjdeli haber, emeklilerin Kurban Bayramı’nı rahat geçirebilmeleri ve bayram alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için oldukça sevindirici bir gelişmedir. Devletin erken maaş ödemesi ve bayram ikramiyesi yanı sıra, Ziraat Bankası ve VakıfBank’ın da emeklilere ek ödeme yapacak olması, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir destek sağlayacaktır. Başvuruların kısa süreli olması sebebiyle, emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları önemlidir.

Kamuya ait bankaların, SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi tüm vatandaşlara yönelik bayram öncesinde yapacakları ödemelerle ilgili detaylar da açıklandı. Emekliler, Ziraat Bankası ve VakıfBank gibi kamu bankalarına başvurarak aynı gün içinde 14.000 TL’ye kadar ikramiye ödemesi alabileceklerdir. Bu kampanya kapsamında, SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi olmanın bir önemi bulunmamaktadır. Tüm emeklilerin başvuru yapma imkanı bulunmaktadır.

Emeklilere sunulan bu ek ödeme fırsatından faydalanmak için ise sadece 3 gün süre bulunmaktadır. Kamu bankalarının başlattığı bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin en yakın banka şubesine giderek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bu ödeme, düşük faizli bayram kredisi olarak verilmekte ve emeklilerin hesaplarına yatırılmaktadır. Başvuru işlemlerinin tamamlanabilmesi için son başvuru tarihi 23 Haziran 2023’tür. Bu tarihe kadar emeklilerin en yakın banka şubesine başvurarak işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu ödeme sadece emekliler için geçerli olup, emekli maaşı alan bireyler başvuruda bulunabilirler.

Emekli vatandaşlara sunulan bu ödeme fırsatı, bayram öncesinde nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve bayram tatilini daha rahat geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yapılmaktadır. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi veya EYT emeklisi olmanız fark etmeksizin, tüm emekliler bu ödemeden yararlanabilirler. Kamu bankaları tarafından verilen bu destek, emeklilere büyük bir fırsat sunmaktadır.

Emeklilere yönelik yapılan bu ödeme duyurusu, emekli vatandaşların bayramı daha keyifli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak ve ekonomik açıdan rahatlamalarını sağlayacaktır. Devletin ve bankaların desteği ile emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamaları kolaylaşacak ve bayram sevinci artacaktır.

Emeklilere sunulan bu ikramiye ödemesi, devletin emeklilere verdiği değerin bir göstergesi olarak ön plana çıkmaktadır. Kamu bankalarının bu desteği ile emeklilerin maddi sıkıntıları azalacak ve kendilerini daha güvende hissedeceklerdir.

Sonuç olarak, emekli vatandaşlara Cumhurbaşkanı onayıyla yapılan ikramiye ödemesi, bayram öncesi müjdeli bir haber olarak karşılanmıştır. Bu ödeme, emeklilerin maddi sıkıntılarını hafifletmek ve bayramı daha keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları ve en yakın banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilmeleri önemlidir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir