Kıyıda Köşede Altını Olan Hop Oturup Hop Kalkacak! İşte 4 Gün Sonra Altın Fiyatları

Altın sahipleri için son dakika haberi. Kıyıda köşede altın bitiren biriktiren hop oturup hop kalkacak. Altın fiyatlarının 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu.

Kıyıda Köşede Altını Olan Hop Oturup Hop Kalkacak! İşte 4 Gün Sonra Altın Fiyatları

Elinde, Kıyıda köşede altını olan Milyonlarca kişi güncel altın fiyatları için takipte kalmaya devam ediyor. Altın piyasasındaki gelişmeler kadar uzman isimlerin altın yorumları da yakından takip ediliyor. Kurban bayramı sonrası piyasaların açılması ile beraber altına olan ilgi yeniden arttı. Peki Altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi Yoksa çıkacak mı? İşte son dakika güncel altın fiyatları ve altın piyasası son durum…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yılın son düşüş dönemine girdiğini duyurdu. Memiş, 1 Temmuz'dan itibaren altın fiyatlarında fırsatların azalacağı ve uzun vadeli bir yükseliş trendinin başlayacağını ifade etti. Yatırımcılara seslenen Memiş, Temmuz ayı itibarıyla altın fiyatlarında amansız bir yükseliş hareketinin başlayacağını söyledi.

YILIN SON DÜŞÜŞ HAFTASI

Memiş, 2024 yılının son düşüş haftasına girildiğini belirterek, yatırımcıları uyardı. “Ons altın şu anda 2326 dolar seviyesinde. 2280 yılın son destek seviyesi. Son düşüşler yaşanacak. Ons üzerinden altını takip edenler 2280 dolar seviyesini göz ardı etmesin. Ons altındaki yılın son düşüşleri bu hafta sonuna kadar gerçekleşecek,” dedi.

ALTIN ALMAK İÇİN SON FIRSAT

Memiş, altın almak isteyenler için bu haftanın son fırsat olduğunu vurguladı. “Gram altın/TL fiyatları şu anda serbest piyasalarda 2487-2493 lira seviyesinde. Yine gram altın/TL fiyatında 2450-2500 lira aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz. Yılın son alım fırsatını veren bir hafta var karşımızda. Temmuz ayı itibarıyla altın fiyatlarında rekor yükseliş yaşanacak,” ifadelerini kullandı.

UZUN VADELİ YÜKSELİŞ TRENDİ

Memiş, altın fiyatlarında uzun vadeli bir yükseliş trendinin başlayacağını belirtti. “Altın, alım fırsatı vermeyecek ve her ay yeni bir rekora koşacak. Ons altında 2600 dolar ilk hedef, gram altında ise 2700 lira ilk hedef durumunda. Devamında ons yıl sonunda 3000, gram altın ise 3000 lira ile 3500 lira arasına ulaşacak,” dedi.

CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK

Altının ons fiyatı, ABD tahvil faizlerindeki düşüşle birlikte artış gösterirken, yatırımcılar ABD Merkez Bankası'nın (Fed) olası faiz indirimi sinyallerini yakından takip ediyor. Bu hafta cuma günü açıklanacak ABD çekirdek kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksi (PCE) verisi ve Fed yetkililerinin yapacakları açıklamalar, piyasalarda büyük bir merakla bekleniyor. Beklenmedik bir veri, altın fiyatlarında dalgalanmalara yol açabilir.

MEMİŞ'İN TAVSİYELERİ

Memiş, yatırımcılara şu tavsiyelerde bulundu: “Dip seviye dediğimiz olay bu hafta itibarıyla gerçekleşecektir. Bundan sonra altının yolculuğu başlıyor. 2 aydır sizi Temmuz ayına hazırlıyorum, gelecek ay itibarıyla yeni bir yükseliş trendi yaşanacak. Altın fiyatları yükseliş yolculuğuna başlayacak ve sessiz bir şekilde malını bekleten, sabredenler kazançlı çıkacaktır.”

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır
Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır
Tehlikenin ayak sesleri Tehlikenin ayak sesleri
12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek 12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek
Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli! Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli!
Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var
Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak  Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak 
3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti 3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti