Hemen Listeye Bakın! Adı Soyadı Olana SGK'dan 100 Bin TL Ödeme

SGK Haziran ayı bitmeden birçok kişi için yeni destek paketi hazırladı. Hemen listeyi kontrol edin, adı soyadı olanlara 100.000 TL'ye Varan nakit destek verilecek.

Hemen Listeye Bakın! Adı Soyadı Olana SGK'dan 100 Bin TL Ödeme

SGK'dan nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hibe desteği geldi. Son dönemlerde banka kredilerinin faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle vatandaşlar Kredi çekemiyordu. Vatandaşın bu sorunu sosyal güvenlik kurumunun yeni girişimi sayesinde ortadan kalkıyor. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası ile anlaşan SGK, 100.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi için Düğmeye bastı.

SGK'DAN NAKİT DESTEK ÖDEMESİ

SGK milyonlarca vatandaşa nakit destek ödemesi müjdesi verdi. Özellikle son 2 yıldır Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar SGK'nın yeni nakit destek ödemesi ile rahat bir nefes alacak. SGK 100.000 TL'ye kadar nakit destek kampanyasını Garanti Bankası ve Ziraat Bankası işbirliği ile yapıyor. Milyonlarca kişiyi rahatlatacak olan ödemeler Belirli şartlar doğrultusunda sağlanacak. SGK'nın aradığı başvuru şartları da belli oldu.

SGK NAKİT DESTEK ÖDEMESİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Haziran ayının sonuna kadar devam edecek SGK destek ödemeleri 10.000 TL ile 100.000 TL arasında değişiyor. SGK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre nakit destek ödemesi almak isteyen kişilerin mutlaka bankaların KARA listesinde olmamaları gerekiyor. Bir anlamda SGK destekli kredi almak isteyenlerin bankaların aradığı kredi başvuru şartlarına uygun olmaları şart aranıyor.

İKİ BANKA SGK DESTEKLİ ÖDEME VERECEK

SGK'nın sağlayacağı nakit destek ödemesi 2 banka tarafından finanse edilecek. Ziraat Bankası ve Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar başvuruları değerlendirecek ve şartları taşıyanlar için onay verecek. SGK'nın sağlayacağı destek ödemeleri ile ilgili başvuru detaylarına kurumun resmi internet sitesi üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ancak Başvuru için son tarihin 30 Haziran 2024 olduğunu unutmayın ve belirlenen başvuru tarihleri arasında başvuru işlemlerinizi mutlaka tamamlayın. SGK destekli verilecek ödemelerin DETAYLARINA bankaların resmi İnternet sitelerinden de ulaşabilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır
Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır
Tehlikenin ayak sesleri Tehlikenin ayak sesleri
12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek 12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek
Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli! Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli!
Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var
Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak  Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak 
3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti 3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti