Adı Soyadı Faturada Yazana 1500 TL Para İadesi! Böyle Ödeyin Kazanın

Elektrik su doğalgaz internet faturası ilgili ödeyen herkese ilgilendiren son dakika haberi geldi. Faturasını bu şekilde ödeyenlere para iadesi yapılacak. Hem de tam 1500 TL.

Adı Soyadı Faturada Yazana 1500 TL Para İadesi! Böyle Ödeyin Kazanın

QNB Finansbank müşterilerini yakından ilgilendiren bir son dakika haberi yayınlandı. Özel banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterileri için para iadesi sunmaya başladı. QNB Finansbank müşterileri faturasını otomatik ödeme talimatıyla ödemeleri halinde tam 1500 TL'ye Varan para iadesi kazanacak. Yani faturalarınızın bir bölümü Aslında banka tarafından ödenmiş olacak.

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarını otomatik olarak ödeyen müşterilere avantajlar sunan bu kampanya, 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. QNB Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, otomatik ödeme talimatlarıyla ParaPuan kazanma fırsatı elde edecek.

KAMPANYA KOŞULLARI VE KATILIM DETAYLARI

QNB Finansbank'ın kampanyasına katılmak için QNB Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Vadesiz hesap veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarına yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere, her talimat başına 500 TL değerinde ParaPuan hediye edilecek. Kampanyanın geçerli olduğu tarihler arasında en fazla 1500 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek.

ÖNEMLİ KOŞULLAR

Talimat İptali: Kampanya süresi içinde verilen ve iptal edilen otomatik fatura ödeme talimatları ödül kazanmaya uygun olmayacak.

Vadesiz Hesap Talimatları: Ödeme talimatı veren müşterilerin faturaları en az bir kez ödenmeli ve talimatlar 31 Temmuz 2024'e kadar aktif olmalıdır.

Kredi Kartı Talimatları: Kredi kartı üzerinden yapılan ödemelerde faturalar 31 Temmuz 2024'e kadar ödenmeli ve talimatlar 31 Aralık 2024'e kadar açık kalmalıdır. Aksi takdirde kazanılan ParaPuanlar iptal edilecek ve kullanılmış olan tutar kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

PARAPUAN YÜKLEME DETAYLARI

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuanlar, belirli tarihlerde kredi kartlarına veya CardFinans Nakit kartlarına yüklenecek:

Kredi Kartı Talimatları: Her talimat için 100 TL fatura ödendiği ayın son iş gününde, kalan 400 TL ise 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında kredi kartına yüklenecek.

Vadesiz Hesap Talimatları: Kazanılan ParaPuanlar 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecek.

MÜŞTERİLERE SAĞLANAN AVANTAJLAR

Bu kampanya ile QNB Finansbank müşterileri, otomatik fatura ödemelerinden kazandıkları ParaPuanlar sayesinde ekonomik açıdan daha avantajlı bir konuma geçebilirler. Otomatik ödeme talimatları ile fatura ödemelerini kolaylaştıran müşteriler, aynı zamanda ek kazanç elde ederek bütçelerine katkıda bulunabilecekler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır
Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır Asıl olan iç cephedirçgerisi teferruattır
Tehlikenin ayak sesleri Tehlikenin ayak sesleri
12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek 12 Milyon Emekliye 13000 Lira Ödenecek
Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli! Yüzde 50'den fazla zam geldi: Yarından itibaren geçerli!
Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var Yüzde 44 zam bombası! Mehmet Şimşek'e çağrı var
Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak  Ziraat Bankası 8100 TL Ödeme Yapacak 
3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti 3 yaş erken emeklilik geldi! Emeklilik sistemi değişti