Terazi Burcu 9-15 Nisan 2018 Haftalık Yorumları - Hande Kazanova

Bu hafta başı hayata daha olumlu ve pozitif bakacağınız güzel etkileri üzerinizde etkileyeceğiniz haftalardan birine giriyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Uzman Astrolog Hande Kazanova bu hafta Terazi ve yükselen Terazi burcunu yorumladı. Bu hafta yıldızınız neler söylüyor?

Terazi Burcu 9-15 Nisan 2018 Haftalık Yorumları - Hande Kazanova

Keyif, aşk, mutluluk hayata daha olumlu gözle bakmak bu haftanın konularından sevgili Teraziler. Ay Kovadayken haftanız başlıyor ve kreatif işlerinizde hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. Ev ve aile alanlarınızda yapılması gereken harcamalar, aile hayatınız için yapmanız gereken parasal yardımların bu hafta içinde devreye girdiğini göreceksiniz. 

Eviniz için yapılacak bütün işlerin detaylarını istediğiniz şekilde takip edebilirsiniz. Kafanızda bir takım planlar var bu planlarınızda kararsızlıklarınız ön planda olabilir. Diğer insanlardan aldığınız tavsiyelerle kafanız daha çok karışacak. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanmanız kafa karışıklığınızı giderebilir. 

Cumartesi günü şanslı ve oldukça keyifli etkileşimler devrede olacak. Pazar günü Merkür'ün gerilemesiyle birlikte özel hayatınızda 3 haftadır yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla olan iletişiminiz daha da güçlenecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi