Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Kova Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Kova burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Kova burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Kova Burcu Yorumu

Eylül ayı para alacak verecek dengesini kurma ayı sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Yeni Ay, Kova burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Özel hayatınıza çok fazla vakit ayırdığınız bu yaz döneminin ardından artık parasal konuların üzerine düşmeye çaba göstereceksiniz. Banka, vergiler, faiz, alacak verecek ve döviz konularında kafanıza takılan soruların cevaplarını alacağınız bir ay içerisindesiniz. Çözüm odaklı olacak ve uzun vadede ya da kısa vadede düşündüğünüz borçlanma varsa bu döngü içerisinde yapabilirsiniz.

11 Eylül’de Mars, Kova burcuna geçiyor ve uzun zamandır Mars sizin kadersel alanınıza gerilemişti ama hala enerjinizi tam anlamıyla kullanamayacağınız bir döngü içerisinde olacaksınız.11 Eylül’den itibaren Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber sizi hareketlendirecek. Yakın çevre ve iletişimsel konularınız için harekete geçmek ve kısa vadeli planlarınız için uygun adım atmak ve mücadele etmek isteyeceksiniz. 1 aydır enerjinizi tam anlamıyla ortaya koyamadığınız için bu döngüde fazla zorlanmayacaksınız.

19 Eylül’de ev, aile ve yuva alanlarınızda karışıklıklar ve riskli bir takım oluşumlar devrede olabilir. Bu dönemde sevdiklerinizi çok fazla kırmamaya özen gösterin.

25 Eylül'de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve yakın çevrenizde kim varsa onlarla ilgili konularda büyük aydınlanmalar yaşayabilir, hassas birtakım kararlar alabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi