Uğur Alkapar Posta Gazetesi

Bizim Kendall'lar

Özlem Kaymaz’ın kızı Tara De Vries geçen aylarda öyle bir makyaj yapmıştı ki kendini Kendall Jenner’a benzetmişti. Sonra Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya bir baktık meğer Kendall’ın...

09 Ocak 2021 | 191 okunma

Özlem Kaymaz’ın kızı Tara De Vries geçen aylarda öyle bir makyaj yapmıştı ki kendini Kendall Jenner’a benzetmişti. Sonra Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya bir baktık meğer Kendall’ın sıkı takipçisiymiş, benzer pozlar veriyor. InStyle dergisinin bu ayki kapağında da karşımıza Aleyna Deniz diye bir kızımız çıktı. Meğerse o da Kendall’a benzetiliyormuş. Allah’ım bir tek ben kaldım herhalde Kendall’a benzemeyen!

Aslında bu son dönemde güzellik standardının ne kadar globalleştiğini bir o kadar da aşırı sıkıcı bir standarda dönüştüğünü gösteriyor. Bu kızların hepsi koyu düz saç, açık ten, çekik göz, ince vücut kriterlerine sahip. Tornadan çıkmış gibi. Benzemeleri doğal. Hatta biraz gözlerinizi kısar bakarsanız hepsi aynı.

ÖYKÜ KARAYELLER

Türkiye’de zaten iki tane güzel kadın tipi var. Biri kumral saçlı, renkli büyük gözlü. Kısa boyluları iyi, uzunları kötü oyuncu genelde. Öykü Karayel, Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan, Berrak Tüzünataç gibi isimler ilk akla gelenler. Bu grubun biraz daha yaşlıları Tülin Özen, Şevval Sam, Nurgül Yeşilçay.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma