Uğur Alkapar Posta Gazetesi

Bize yakışan duruş

Her 10 Kasım’da ya da 29 Ekim’de markalar en yaratıcı ilanı tasarlamak ya da reklam filmini çekmek için birbiriyle yarışıyor. Bu 10 Kasım’da ise Kiğılı’nın filmi beni çok etkiledi....

10 Kasım 2021 | 66 okunma

Her 10 Kasım’da ya da 29 Ekim’de markalar en yaratıcı ilanı tasarlamak ya da reklam filmini çekmek için birbiriyle yarışıyor. Bu 10 Kasım’da ise Kiğılı’nın filmi beni çok etkiledi. Annesine “Atatürk nasıl biriydi?” diye soran bir çocuğun aldığı cevap, O’nun imkansızlıklar karşısında nasıl dik durduğunu bize bir kez daha hatırlatıyor. Filmin sloganı “Bize yakışan duruş, O’nun duruşu” bizlere en zor zamanlarda bile Atatürk’ü örnek almamız gerektiği mesajını veriyor. Evet, bize gerçekten öyle bir duruş yakışır.

AŞK KAPANMASI

Hadise 2018’de ‘Sıfır Tolerans’ şarkısına yabancı bir erkek manken ile klip çekmişti. Ama bu cesur sahneler RTÜK tarafından erotik bulunmuş ve klip ekranlarda yasaklanmıştı. Hadise seksi kıyafetlerle göründüğü bu klibe arka çıkmış “Klibime verilen ‘erotik’ damgasına katılmam ve izin vermem!” sözleriyle RTÜK’e başkaldırmıştı.

Sahne şovlarında da cesur tarzını koruyan Hadise biliyorsunuz birden kapandı. Konserlere mayoyla çıkan şarkıcı siyah kapalı tulumlar giymeye başladı. Bunu da yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’in muhafazakar ailesine şirin görünmek için yaptığı iddia edildi. Eee, RTÜK’ün yapamadığını aşk yaptı. Hadise bir de evlenirse bakalım tarzında başka ne gibi değişiklikler olacak.

GERÇEK HAYAT

Netflix’teki ‘Kulüp’ dizisi çok beğenildi. Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin oyunculukları yere göğe sığdırılamıyor. Her hafta 3 saatlik dizide kendini gösteremeyen oyuncularımız 50 dakikalık dijital işlerde tabii ki döktürüyorlar. Aslında olması gereken de bu. Henüz pek az bilinen bir şey var ki 1950’lerde geçen dizinin hikayesi aslında gerçek! Tabii ki bazı değişiklikler yapılmıştır mutlaka.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma