Mehmet Coşkundeniz Posta Gazetesi

Uzun ilişkileri bekleyen tehlikeler

Uzun ilişkiler dışarıdan bakıldığında gayet güzel görünse de kendi içlerinde bazı tehlikeler barındırır. Yıllar geçtikçe bu tehlikeler daha da fazla kendisini gösterir. Peki...

22 Kasım 2020 | 165 okunma

Uzun ilişkiler dışarıdan bakıldığında gayet güzel görünse de kendi içlerinde bazı tehlikeler barındırır. Yıllar geçtikçe bu tehlikeler daha da fazla kendisini gösterir. Peki nelerdir bunlar?

1. KISITLANMIŞ HİSSETMEK

İlişkiniz istediğiniz bazı şeyleri hayata geçirme konusunda size sıkıntı yaşatabilir. Eğitimle, hobilerinizle ilgili yapmak istediklerinizi yapamayabilirsiniz. Daha da basiti, arkadaşlarınızla sevgiliniz olmadan buluşup görüşmek konusunda bile sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durum artarak devam ederse, ilişkinizi yürütme konusunda problemler ortaya çıkar.

2. İLETİŞİM EKSİKLİĞİ

Gün içinde yaptıklarınızı anlatamıyorsanız, birbirinizi dinlemiyorsanız, birbirinizle konuşmak yerine cep telefonuna, tablete gömülüyorsanız aranızdaki paylaşımı da gün gelir yok edersiniz. Üstelik iletişim sadece konuşmak değildir. Beden diliniz de burada devreye girer. Gülümsemek, dokunmak, sarılmak gibi... Bunlar da eksilmişse son noktaya doğru hızla koşuyorsunuz demektir.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 368 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 847 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 380 Okunma