Mehmet Coşkundeniz Posta Gazetesi

İhanet sarmalı

Her şey, 2021’in Mart ayında bir kadının, Büyükçekmece’de otomobilinin içinde motosikletli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğraması ile başladı. Bu kadın, şarkıcı...

06 Ocak 2022 | 145 okunma

Her şey, 2021’in Mart ayında bir kadının, Büyükçekmece’de otomobilinin içinde motosikletli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğraması ile başladı. Bu kadın, şarkıcı Berdan Mardini’nin ayrılmak üzere olduğu eşi Fatoş Yelliler’di. Mardini’nin evine çocuklarını görmeye giderken saldırıya uğramıştı.

O zamana kadar adı magazinde pek de anılmayan Fatoş Yelliler bir anda gündemin ilk sıralarında yer almaya başladı. Fatoş Yelliler bu saldırıyı, Berdan Mardini’nin azmettirdiği gerekçesiyle dava açtı. Mardini iddiayı reddetti ve eşiyle ilgili ihanet suçlamasında bulundu.

Mardini’nin iddiasına göre; Fatoş Yelliler kendisiyle evliyken Gökhan Göz ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Yelliler bu iddiayı önce reddetti ama temmuzda boşanma davası bittikten sonra Gökhan Göz ile sevgili olduğunu Instagram fotoğraflarıyla açıkladı. Bu arada Fatoş Yelliler de Berdan Mardini’nin kendisinden başka bir eşi daha olduğunu ve ondan çocukları bulunduğunu söyledi.

Gökhan Göz, modacı Gülşah Saraçoğlu’nun sürekli ayrılıp barıştığı, hatta evini basıp eşyalarını parçaladığı sevgilisiydi. Saraçoğlu da Gökhan Göz’ün kendisiyle birlikteyken Fatoş Yelliler ile ilişkiye başladığını açıkladı. Yani o da aldatılmıştı.

Durun daha bitmedi... Yaz ayları böyle geçtikten sonra yılın son günlerinde şarkıcı Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu’nun ilişki yaşadığı öne sürüldü. Demet Akalın, bu ilişkiye tanık olduğunu hatta Gülşah Saraçoğlu’nu uyardığını söyledi. Fatih Ürek de bir programda böyle bir şeyin olabileceğini ima etti.

Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu yakın arkadaştı. Aslı Bilimlier hiç konuşmadı. Bütün açıklamayı Deha Bilimlier yaptı, eşini aldatmadığını, sadece bir gece Gülşah Saraçoğlu’nun kendisini dinlemeye geldiğini ve onu kuliste ağırladığını söyledi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 361 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma