Latif Erdoğan Yeni Akit Gazetesi

Yine postal boyarlar...

Rahmetli kayınpederim Kore gazisiydi. Nadir de olsa Kore savaşıyla ilgili bazı hatıralarını anlatırdı. Hücum anında Türk askerleri Allah Allah diyerek düşman üzerine korkusuzca saldırırken, can verip kelle...

17 Şubat 2018 | 574 okunma

Rahmetli kayınpederim Kore gazisiydi. Nadir de olsa Kore savaşıyla ilgili bazı hatıralarını anlatırdı. Hücum anında Türk askerleri Allah Allah diyerek düşman üzerine korkusuzca saldırırken, can verip kelle alırken, Amerikalı askerlerin siperlerinde birbirine sokulup ağlaştıkları hatta pek çoğunun korkudan altlarını ıslattıkları, ondan dinlediğim hatıralar arasındadır.

Düşmanlarımız ve içimizdeki uzantıları hainlerden bazıları, Zeytin Dalı Harekâtını itibarsızlaştırmaya, Türk toplumuna kazandırdığı psikolojik üstünlüğü aşağıya çekmeye uğraşırken, elbette bu millete ve bu vatana aidiyet hisseden herkes, bu harekâtı ve bize kazandırdıklarını gündeme taşımalı, olayın metafizik gerilimini zinde tutmalıdır. 

Biz de öyle yapıyor, her vesile ile Mehmetçik’in, Afrin’e doğru gerçekleştirdiği bu destansı yürüyüşünü adım adım takibe çalışıyor; düşünce ve yorumlarımızı da sizlerle paylaşmaya azami özen gösteriyoruz.

Bakın işte, hem öldürülen terörist sayısı hem de hedefe doğru ilerleyiş katlanarak devam ediyor. Eğer Türk ordusunun insani hassasiyetleri olmasa ve düşmanlarının yaptığı gibi yaparak sivil, kadın, çocuk demeden herkesi hedefine alsa bu kuşatma çoktan sonuçlanır, Afrin terör unsurlarının hepsinden kolayca temizlenirdi. 

Hâlbuki düşman cephenin, sivilleri, çocukları kalkan olarak kullanmasına ve bu taktik sebebiyle onu aşkın Mehmetçik’imiz şehit düşmesine rağmen, öfkemiz adalet duygumuzun önüne geçmiyor; insani hassasiyetlerimizi devam ettiriyoruz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç zulmet - Üç nur - O fotoğraf 27 Nisan 2024 | 523 Okunma İran meselesi 20 Nisan 2024 | 496 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 407 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 589 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 184 Okunma