Latif Erdoğan Yeni Akit Gazetesi

Küreselcilerin bu oyunu nasıl bozulur? 

Küreselci blokun en büyük gaye ve hedefi, insanları her türlü kutsal aidiyetlerden kopararak onları kolay güdülebilir sürüler haline getirmektir.  Dini aidiyetler, milli- manevi ve kültürel aidiyetler bir bir imha edilmeli ki...

09 Ekim 2021 | 502 okunma

Küreselci blokun en büyük gaye ve hedefi, insanları her türlü kutsal aidiyetlerden kopararak onları kolay güdülebilir sürüler haline getirmektir. 

Dini aidiyetler, milli- manevi ve kültürel aidiyetler bir bir imha edilmeli ki, lanetlik hedeflerine ulaşabilsinler. Geçici dönemler ihdas ederek, mevcut kutsal aidiyetlerin bozulmuş, otantik yapısıyla hiç alakası kalmamış olanlarıyla insanları oyalamak istemeleri de yine aynı oyunun bir parçasıdır. 

Dış mihraklarla irtibatlı, dinde reform üst başlığını taşıyan bütün çalışmalara bu perspektiften bakılmalı ve öyle değerlendirilmelidir. Kadıyanilik böyle bir oyun, FETÖ böyle bir oyunundur. 

İçi boşaltılmış, ferdi, ailevi ve içtimai hayatın bütününden tecrit edilmiş, ne olduğu ve sınırları belirsiz bir adresle vicdana hapsedilmiş din anlayışını öne çıkararak insanların dine olan fıtri ihtiyaçlarını böylesi yapay bir din ile tatmin etme çalışmaları da yine söz konusu gaye ve hedefin bir parçasıdır.  

Yüce ve yüksek gayeler uğruna...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç zulmet - Üç nur - O fotoğraf 27 Nisan 2024 | 377 Okunma İran meselesi 20 Nisan 2024 | 496 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 407 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 589 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma