Doğu Perinçek Aydınlık Gazetesi

Namus günü

Türkiye-Rusya-İran-Suriye-Irak ittifakı, Batı Asya’daki gelişmelere el koymuştur. ABD ve İsrail’in “İkinci İsrail” girişimini bozguna uğratacak güç oluşturulmuştur ve...

09 Ekim 2017 | 10.655 okunma

Türkiye-Rusya-İran-Suriye-Irak ittifakı, Batı Asya’daki gelişmelere el koymuştur. ABD ve İsrail’in “İkinci İsrail” girişimini bozguna uğratacak güç oluşturulmuştur ve harekete geçmiştir.

İdlib Harekâtı, aynı zamanda Afrin Harekâtı’dır.

İçerde Hendek Savaşı ve ABD Koridoru’na giren Fırat Kalkanı’ndan sonra sırada kesin sonuca giden harekâtlar bulunuyor.

BATI ASYA KILICI

Zafer denklemi kurulmuştur: Batı Asya’nın vatan savaşları birleşti, tek bir savaş oldu: Mazlumlar Dünyasının emperyalizme karşı savaşı.

Kördüğüme kılıç vuruluyor.

Kılıç, Türk Ordusu’nun kılıcıdır.

Kılıç, Batı Asya’nın kılıcıdır.

Kılıç, Mazlumların kılıcıdır.

‘SARAY SAVAŞI’ BOZGUNCULUĞUNUN SONU

Her vatan savaşı, aynı zamanda iç savaştır.

Türkiyemizde de 24 Temmuz 2015’ten bu yana vatan savaşı, iç cephede de sürdü. Bozguncular, Vatan Savaşına daha ilk günlerinden başlayarak “Saray Savaşı” çamurunu attılar. Manşetler yazdılar, “Saray Savaşı” diye.

“Bu savaş, Türkiye’nin savaşı değil, Tayyip Erdoğan’ın savaşı” dediler.

“Türk Ordusu dağı taşı vuruyor” dediler.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 103 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.632 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma