Doğu Perinçek Aydınlık Gazetesi

Barzani ve PKK niçin ateşe sürülüyor

Barzani’nin referandum girişimi, Batı Asya ülkelerini birleştirdi. “Bağımsız Kürdistan” tasarımının bir hayâl olduğu bir kez daha yaşanıyor. İSRAİL ÖLÜ DOĞUM YAPTI Hesabı...

25 Eylül 2017 | 1.160 okunma

Barzani’nin referandum girişimi, Batı Asya ülkelerini birleştirdi. “Bağımsız Kürdistan” tasarımının bir hayâl olduğu bir kez daha yaşanıyor.

İSRAİL ÖLÜ DOĞUM YAPTI

Hesabı kitabı olan herkes biliyor ki, “Bağımsız Kürdistan” planı, Kukla Kürdistan planıdır. Türkiye, İran, Irak, Suriye ve hatta Rusya’yı hedef alan bir girişim, ancak ABD ve İsrail tarafından desteklenir. İsrail’in güdümündeki bir kukla devlet, Kürtlerin devleti olmaz, Yavru İsrail olur. Vatan Partisi’nin “İkinci İsrail” tanımı, artık bütün Batı Asya devletlerinin ortak tanımı olmuştur. Barzani’nin referandum girişiminin ölü doğumla sonuçlandığını artık herkes görüyor. İsrail, ölü doğum yapmıştır.

GÜÇLERİ YETERSİZ

ABD ve İsrail’in gücü, Kürdistan kurmak için yetersizdir. Yaşadığımız deneyimler bunu kanıtladı. ABD’nin Körfez Savaşı saldırıları ve Suriye’de çıkarttığı savaş, sözde “Bağımsız Kürdistan” içindi. Sonuç ortada. ABD, Irak’ı iki kez işgal etti, ama bugün ABD’ye kafa tutan bir Irak Hükümeti var. ABD, Suriye savaşında da yenildi. ABD, “Bağımsız Kürdistan” sevdası yüzünden Türkiye hakim sınıflarını da kaybetti. Türkiye’nin başına 2002 Kasımında AKP yönetimini getirdiler ama o yönetim şimdi ABD ve İsrail planına direniyor. Demek ki, “Kürdistan”ı kurmak için, hükümet tertipleri yetmiyor, savaş yetmiyor, işgal bile yetmiyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 105 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.632 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma