Cumhuriyet Savcıları göreve!..

Galatasaray Kulübü hem de başkan vekili Nasuhi Sezgin "Bizim takım bazı maçları bilerek kaybetti" diyerek, aleni bir şike itirafı yaptı, pazartesi günü.Salı günü, Aspor'un 90'a adlı spor programında...

Galatasaray Kulübü hem de başkan vekili Nasuhi Sezgin "Bizim takım bazı maçları bilerek kaybetti" diyerek, aleni bir şike itirafı yaptı, pazartesi günü.
Salı günü, Aspor'un 90'a adlı spor programında, müdür Serkan Korkmaz tüyler ürperten görüntüler yayınladı.
Küçük oğlunu alıp, Sarıyer'den maça gelen babaya, kapıdaki Fenerbahçe kulübü görevlisi "Giremezsiniz" diyordu. "Neden" sorusuna "Ben bilmem. Öyle emir verdiler" cevabı veriyordu. Baba "Bu maç için 1500 lira harcadım, o zaman paramı geri verin" diyordu. Görevli "Ben veremem. Kimin vereceğini de bilmem" diye gene tersliyordu.
Serkan "İçerden de görüntüler var, ama içeri hakları yayıncı kuruluşa ait olduğu için onları gösteremiyoruz" dedi. İçeri görüntülerde üç tane yarma, tribüne gelip "Burada 'İstifa' diye bağıranlar varmış.. Siz misiniz onlar" diye soruyor, sonra tehditler ve sövmeler gırla gidiyormuş.
Şimdi İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısına buradan açık ihbarda bulunuyorum.
Hem de "Başkan vekili" gibi en yetkili ağız "Biz bazı maçlarda bilerek yenildik" diyorsa, bu korkunç itiraf, ardından gelen aptalca "Çevir kazı yanmasın" lafları ile temizlenmez.
Bu açık "Şike itirafı" resmen soruşturulmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar