Akdeniz’de Çılgın Projeler!..

Eski Dedeman, yeni Barut Otel'in terasındaki muhteşem manzaranın ortasında yemeğe oturduk. Yiyebilirsen ye.. Bizi davet eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, koydu masaya iPad'ini.. Bir yandan gösteriyor, bir yandan...

Eski Dedeman, yeni Barut Otel'in terasındaki muhteşem manzaranın ortasında yemeğe oturduk. Yiyebilirsen ye.. Bizi davet eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, koydu masaya iPad'ini.. Bir yandan gösteriyor, bir yandan anlatıyor.. Ne o bir lokma atabiliyor ağzına, konuşmaktan, ne de biz, dinlemekten..
O anlatırken ne kadar mutluysa, biz dinlerken o kadar heyecanlı, o kadar coşkulu, o kadar keyifliyiz..
Öcal ağbim, iki saatin sonuna doğru "Akdeniz'de yeni bir Barcelona doğuyor" derken, yılların dostu Menderes'i (Ona böyle hitap ederim, öyle yakınız..) çok iyi tanıdığım için hepsini gerçekleştireceğini biliyorum.
Siyasetçi Türel ailesinden gelmesine rağmen, Menderes siyasetçi değil. O Antalya aşığı bir genç. Kenti, yöresi hakkında büyük hayalleri var..
"Bunları gerçekleştirmenin, Antalyama hizmet etmenin tek yolu, buranın Belediye Başkanı olmak" diyor kendisine. O sebeple giriyor atılıyor siyasete..
O bin hayalle kolları sıvarken, bir de zamanın başbakanı, Recep Tayyip Erdoğan da ona "Antalya'yı büyüt" demez mi?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar