Adam Mega Star!.. Sonuna kadar!..

Tarkan'dan söz ediyorum..Perşembe gecesi Açık Hava'daydım. Bir Tarkan Konseri değil, bir Tarkan Şovu vardı.. Sahnede değil, tribünlerde.. Star nedir, süper star nedir, mega star nedir, onun ne olduğunu gösteren tribünleri...

Tarkan'dan söz ediyorum..
Perşembe gecesi Açık Hava'daydım. Bir Tarkan Konseri değil, bir Tarkan Şovu vardı.. Sahnede değil, tribünlerde.. Star nedir, süper star nedir, mega star nedir, onun ne olduğunu gösteren tribünleri izledim, gece boyunca..
Bu tribünler 90'lı yıllarda böyleydiler.. Şimdi 2015.. Şimdi hatta daha da coşkulu..
Etrafıma bakıyorum.. 10 yaşından, 80 yaşına dek kuşaklar.. Hepsi ayakta, dans ediyor Tarkan'la.. Hepsi ayakta, eşlik ediyor Tarkan'a.. Hepsi ayakta, tempo tutuyor Tarkan'a..
Ya o çığlıklar!.. Nasıl çığlık çığlığa gençler.. Tam arkamda bir genç kızlar gurubu var, kulak zarımı yırtacaklardı nerdeyse..
Tarkan bir şarkıya giriyor.. Kıyamet..
Tarkan iki dans figürü yapıyor, kızılca kıyamet..
Ben Las Vegas'ta şovlar izledim..
Hem de kimleri kimleri izledim..
Seyircinin böylesine coştuğunu görmedim inanın..
Yıldızlık işte bu!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar