Gazetecilik ölmüş!. Ağlayanı yok!..

a Spor'da, 90a'yı paylaştıklarımızdan biri, yılların dostu, meslektaşı Güven Taner'dir..Bu programda aramıza katılana dek, uzun yıllar görüşememiştik.Program buluşmaları, dost hasretini kesmedi.....

a Spor'da, 90a'yı paylaştıklarımızdan biri, yılların dostu, meslektaşı Güven Taner'dir..
Bu programda aramıza katılana dek, uzun yıllar görüşememiştik.
Program buluşmaları, dost hasretini kesmedi.. "Yahu bir gün buluşalım, dertleşelim" dedik..
Güven seçti buluşma yerini.. Özdilek avm'de Mid Point.. Çok da iyi seçmiş.. Geniş, refah, ferah, püfür püfür bir teras.. Herkesin keyfine göre en az bir kaç seçim imkanı veren zengin bir menü.. Hem de nasıl güler yüzlü bir servis..
Ben randevuya 10 dakika evvel gittim. Güven de benden 10 dakika evvel gelmiş.. Uzak bir masadan el salladı.. Ama 10 dakika daha bekledim Güven'i..
Telefonu kapadı nihayet ve özür diledi.. Bir profesörle Veli Kavlak'ın sakatlığını konuşuyormuş..
Veli, ülkenin en iyi orta saha oyuncularından biri. Beşiktaş'ın temel direklerinden. Bir omuz sakatlığı geçirdi. İki ameliyat..
İyileşemedi. Üçüncüyü oldu ya geçen hafta.. Güven, bu omuz hikayesinin en önde gelen uzmanlarından birini bulmuş, onunla konuşuyor, "Bu iş niye uzadı?. Bu çocuk sahalara dönebilecek mi" diye.
Güven Taner, spor muhabirliğinden elini ayağını çekeli yıllar oldu.
Yöneticilik, yorumculuk bile yapmıyordu. Biz davet ettik de kırmadı, aSpor'a geldi.. Kıymetini anlayınca, başka programlara da aldılar.. "Kıymet"i ne?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 276 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 605 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 358 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 258 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar